Google+  ::   Contacte  ::   Avis legal  ::   Mapa web
Diseny i programació: Nou Gir Tecnològic
Versió html

Grup LD - Empresa de neteja. Solucions integrals i serveis per al negoci i la indústria

Grup LD és una empresa de solucions de neteja i solucions integrals, resultat de més de 60 anys d'experiència en el sector de la neteja professional. Som una empresa amb serveis a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Madrid.
Actualment, comptem amb més de 1.000 treballadors professionals de la neteja, en constant formació i una cartera de més de 500 clients a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Madrid, que avalen la nostra trajectoria.

Neteja d'oficines: manteniment d'edificis

Grup LD dissenya, planifica i gestiona projectes de manteniment que garanteixin l'optimització de recursos i costos en la neteja de la seva empresa. Mentre que aquest principi com la filosofia d'empresa, volem aconseguir el benestar, l'ordre d'imatge i professionalitat, sempre amb una col•laboració directa amb els nostres clients.

Neteja industrial

La neteja al sector indústria és un factor important per a la conservació de funcionament, suau i seguretat en la línia de producció i la qualitat final del producte.
Com a elements del procés industrial, Grup LD estudia, analitza i desenvolupa els protocols de neteja basats en mecanització, innovació, operativitat, especialització, sistematització i flexibilitat.

Neteja i higiene en el sector de la salut

Neteja i higiene en la salut són una responsabilitat que hem d'assumir i desenvolupar a través d'una neteja profilàctica a través d'una bona metodologia, formació i classificació (per zones) i controls de qualitat.
Neteja en el sector d'aliments
Neteja i higiene en el sector d'alimentació són prioritat inherent a la indústria alimentària, on l’execució, inspecció i manteniment, per tant, són obligatoris. Grup LD, també se n’encarrega.
Empresa de neteja a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Madrid. Neteja d'oficines i neteja sector industrial, sector sanitari i alimentari.
Carrer Elkano 64-66 Barcelona, Barcelona - 08004 Spain.