Solucions integrals de neteja
castellano   ::   english      linkedin twitter google

Gestió Mediambiental

Gestio mediambiental Grup LD s'esforça per fer compatible el desenvolupament econòmic amb la protecció del medi ambient. Per aquesta raó, hem obtingut la certificació ISO 14001:2015, que ens permet desenvolupar els nostres serveis col·laborant alhora en la sostenibilitat del Medi Ambient.

Som conscients de l'impacte de la nostra activitat sobre l'entorn, per aquesta raó ens comprometem a avaluar amb especial cura els seus efectes i dissenyar les millores oportunes, especialment en la utilització de productes i materials.

D'acord amb la legislació vigent, desenvolupem nous plans, programes i objectius de millora que garanteixen el nostre compromís amb el medi ambient.

Per aquests motius, potenciem la formació dels nostres empleats així com la col·laboració amb els nostres clients i proveïdors, dirigida a una gestió més adequada de respecte al medi ambient.


Certificat ISO_14001:2015
Empresa de neteja a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Madrid. Neteja d'oficines i neteja sector industrial, sector sanitari i alimentari.
Carrer Elkano 64-66 Barcelona, Barcelona - 08004 Spain.